Postanite naš partner i pomozite nam da zajedno gradimo budućnost robotike!

Pridružite se našem timu kao sponzor i podržite nas u postizanju novih vrhunaca!

Kontaktirajte nas na pozitron@centar-pozitron.hr.

Zašto Nas Sponzorirati?

Naša strastvena grupa mladih entuzijasta se svake godine natječe na nacionalnoj, a često i na međunarodnoj razini, a Vaša podrška omogućiti će nam pristup najnovijoj tehnologiji i resursima potrebnima za razvoj inovativnih robotskih rješenja.

Svjetska vidljivost i prepoznatljivost

Sponzoriranjem našeg tima, vaš brend će zasjati na svjetskoj pozornici. Govorimo o vrhunskim natjecanjima gdje ćemo se natjecati protiv najboljih robotičkih timova iz Hrvatske, al i iz cijelog svijeta. Uz Vašu podršku, možemo pokazati naše talente i donijeti kući priznanja, generirajući medijski “buzz” i dajući Vašem brendu nevjerojatan poticaj u vidljivosti i prestižu.

Oslobodite naš potencijal

Mi smo snaga talenta, strasti i kreativnosti. Sponzorirajući nas, ulagat ćete u sljedeću generaciju briljantnih umova. Mi smo grupa predanih učenika koji jedu, spavaju i dišu robotiku. Vaše sponzorstvo pružit će nam resurse koji su nam potrebni za otključavanje našeg punog potencijala i podizanje naših vještina na višu razinu. Spremni smo inovirati, riješiti probleme i zadiviti svijet našim robotskim kreacijama!

Fakultetski snovi i stipendije

Naš uspjeh na nacionalnoj i svjetskoj razini otvara vrata uzbudljivim mogućnostima za članove našeg tima. Mnogi fakulteti i sveučilišta aktivno traže talentirane učenike robotike poput nas. Uz Vaše sponzorstvo, možete nam pomoći osigurati upise na fakultet, stipendije i svijetlu budućnost. Podržavajući nas, ne ulažete samo u našu sadašnjost, već i u obećavajuće godine koje slijede dok nastavljamo visoko obrazovanje i karijere u STEM područjima.

Inspirirajte sljedeću generaciju

Čvrsto vjerujemo da naše putovanje može nadahnuti bezbroj mladih umova. Kao sponzor, pridružit ćete nam se u našoj misiji širenja čuda znanosti, tehnologije, inženjerstva i robotike. Zajedno možemo organizirati događaje informiranja, programe mentorstva i radionice koje potiču znatiželju i strast prema robotici među mladima u našoj zajednici. Pokazujući im beskrajne mogućnosti u STEM-u, možemo stvoriti efekt mreškanja koji će oblikovati budućnost inovacija

Vođe u stvaranju

Naš tim je više od matica, vijaka i žica. Mi smo bliska obitelj koja dijeli strast prema robotici i tehnologiji. Svaki član tima donosi svoje jedinstvene talente, ideje i perspektive, stvarajući tako bogato okruženje za učenje i rast. Surađujući, ne samo da izgrađujemo robote i stvaramo inovativna rješenja, već također razvijamo važne životne vještine. Učimo kako biti strpljivi, uporni i kako se nositi s izazovima koji se javljaju tijekom projekta. Timski rad je srž našeg napretka, jer svaki zadatak zahtijeva koordinaciju, komunikaciju i povjerenje među članovima.

Naš tim ne samo da se natječe na regionalnim i nacionalnim natjecanjima, već smo i dio globalne zajednice robotike. Kroz sudjelovanje na međunarodnim natjecanjima, upoznajemo timove iz cijelog svijeta, razmjenjujemo ideje i inspiriramo jedni druge. Naša želja je da postanemo lideri u industriji robotike i mijenjamo svijet na bolje.

Dakle, zašto nas sponzorirati?

Jer zajedno možemo postići nemoguće! Sponzorirajući nas, igrate ključnu ulogu u našem razvoju kao vođa i profesionalaca. Vaša podrška nam omogućuje pristup naprednoj opremi, edukacijskim resursima i mentorstvu koje nas usmjerava prema uspjehu. Vaša investicija u naš tim nije samo ulaganje u budućnost robotike, već i u razvoj mladih ljudi koji će postati lideri u svojim područjima.

Sponzoriranje naše ekipe ne samo da će potaknuti naše ambicije, već će stvoriti i trajan utjecaj na naše živote i svijet robotike. Kao sponzor, možete biti ponosni na to što ste bili dio našeg putovanja. Kroz vašu podršku, pomažete u stvaranju budućnosti koja koristi robotiku kako bi riješila složene probleme i unaprijedila naš svijet. Bez vaše pomoći, naš napredak i dostignuća ne bi bili mogući.

Pridružite nam se u ovoj nevjerojatnoj avanturi da zajedno stvaramo povijest!

Kontaktirajte nas na pozitron@centar-pozitron.hr.


SPONZORSKI PAKETI

Sponzorske razine nazvali smo prema našim uzorima, svjetski poznatim hrvatskim znanstvenicima.

PAKET TESLA

PAKET NIKOLA TESLA

Izravno zahvaljivanje sponzoru u timskom govoru na natjecanju.

Počasno mjesto na zajedničkoj prezentaciji sponzora na događaju prije natjecanja.

Sponzorski logotip velike veličine na robotu (ovisno o pravilima natjecanja).

I još mnogo toga…

PAKET RUĐER BOŠKOVIĆ

Istaknuti plasman sponzora tijekom prezentacije tima na natjecanju.

Zajednička prezentacija sponzora na događaju prije natjecanja.

Logotip sponzora srednje veličine na robotu (ovisno o pravilima natjecanja).

PAKET BOŠKOVIĆ

PAKET ANDRIJA MOHOROVIČIĆ

Mali logotip sponzora na robotu (ovisno o pravilima natjecanja).

Ime ili logotip sponzora na web stranici tima.

Ime ili logotip sponzora na timskim promotivnim materijalima.

Digitalna zahvalnica putem e-maila.

PAKET HERMAN POTOČNIK

Ime ili logotip sponzora na timskim promotivnim materijalima.

Ime ili logotip sponzora na web stranici tima.

Digitalna zahvalnica putem e-maila.

PAKET LAVOSLAV RUŽIČKA

Ime ili logotip sponzora na web stranici tima.

Digitalna zahvalnica putem e-maila.

PAKET VLADIMIR PRELOG

Digitalna zahvalnica putem e-maila.

Za detaljnije informacije pošaljite email na pozitron@centar-pozitron.hr.