Postanite naš partner i pomozite nam da zajedno gradimo budućnost robotike!

Pridružite se našem timu kao sponzor i podržite nas u postizanju novih vrhunaca!

Zašto Nas Sponzorirati?

Naša strastvena grupa mladih entuzijasta se svake godine natječe na nacionalnoj, a često i na međunarodnoj razini, a Vaša podrška omogućiti će nam pristup najnovijoj tehnologiji i resursima potrebnima za razvoj inovativnih robotskih rješenja.

Svjetska vidljivost i prepoznatljivost

Sponzoriranjem našeg tima, vaš brend će zasjati na svjetskoj pozornici. Govorimo o vrhunskim natjecanjima gdje ćemo se natjecati protiv najboljih robotičkih timova iz Hrvatske, al i iz cijelog svijeta. Uz Vašu podršku, možemo pokazati naše talente i donijeti kući priznanja, generirajući medijski “buzz” i dajući Vašem brendu nevjerojatan poticaj u vidljivosti i prestižu.

Oslobodite naš potencijal

Mi smo snaga talenta, strasti i kreativnosti. Sponzorirajući nas, ulagat ćete u sljedeću generaciju briljantnih umova. Mi smo grupa predanih učenika koji jedu, spavaju i dišu robotiku. Vaše sponzorstvo pružit će nam resurse koji su nam potrebni za otključavanje našeg punog potencijala i podizanje naših vještina na višu razinu. Spremni smo inovirati, riješiti probleme i zadiviti svijet našim robotskim kreacijama!

Fakultetski snovi i stipendije

Naš uspjeh na nacionalnoj i svjetskoj razini otvara vrata uzbudljivim mogućnostima za članove našeg tima. Mnogi fakulteti i sveučilišta aktivno traže talentirane učenike robotike poput nas. Uz Vaše sponzorstvo, možete nam pomoći osigurati upise na fakultet, stipendije i svijetlu budućnost. Podržavajući nas, ne ulažete samo u našu sadašnjost, već i u obećavajuće godine koje slijede dok nastavljamo visoko obrazovanje i karijere u STEM područjima.

Inspirirajte sljedeću generaciju

Čvrsto vjerujemo da naše putovanje može nadahnuti bezbroj mladih umova. Kao sponzor, pridružit ćete nam se u našoj misiji širenja čuda znanosti, tehnologije, inženjerstva i robotike. Zajedno možemo organizirati događaje informiranja, programe mentorstva i radionice koje potiču znatiželju i strast prema robotici među mladima u našoj zajednici. Pokazujući im beskrajne mogućnosti u STEM-u, možemo stvoriti efekt mreškanja koji će oblikovati budućnost inovacija

Vođe u stvaranju

Naš tim je više od matica, vijaka i žica. Mi smo bliska obitelj koja dijeli strast prema robotici i tehnologiji. Svaki član tima donosi svoje jedinstvene talente, ideje i perspektive, stvarajući tako bogato okruženje za učenje i rast. Surađujući, ne samo da izgrađujemo robote i stvaramo inovativna rješenja, već također razvijamo važne životne vještine. Učimo kako biti strpljivi, uporni i kako se nositi s izazovima koji se javljaju tijekom projekta. Timski rad je srž našeg napretka, jer svaki zadatak zahtijeva koordinaciju, komunikaciju i povjerenje među članovima.

Naš tim ne samo da se natječe na regionalnim i nacionalnim natjecanjima, već smo i dio globalne zajednice robotike. Kroz sudjelovanje na međunarodnim natjecanjima, upoznajemo timove iz cijelog svijeta, razmjenjujemo ideje i inspiriramo jedni druge. Naša želja je da postanemo lideri u industriji robotike i mijenjamo svijet na bolje.

Dakle, zašto nas sponzorirati?

Jer zajedno možemo postići nemoguće! Sponzorirajući nas, igrate ključnu ulogu u našem razvoju kao vođa i profesionalaca. Vaša podrška nam omogućuje pristup naprednoj opremi, edukacijskim resursima i mentorstvu koje nas usmjerava prema uspjehu. Vaša investicija u naš tim nije samo ulaganje u budućnost robotike, već i u razvoj mladih ljudi koji će postati lideri u svojim područjima.

Sponzoriranje naše ekipe ne samo da će potaknuti naše ambicije, već će stvoriti i trajan utjecaj na naše živote i svijet robotike. Kao sponzor, možete biti ponosni na to što ste bili dio našeg putovanja. Kroz vašu podršku, pomažete u stvaranju budućnosti koja koristi robotiku kako bi riješila složene probleme i unaprijedila naš svijet. Bez vaše pomoći, naš napredak i dostignuća ne bi bili mogući.

Pridružite nam se u ovoj nevjerojatnoj avanturi da zajedno stvaramo povijest!

Kontakt za sponzore
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

SPONZORSKI PAKETI

Sponzorske razine nazvali smo prema našim uzorima, svjetski poznatim hrvatskim znanstvenicima.

PAKET TESLA

PAKET NIKOLA TESLA

Izravno zahvaljivanje sponzoru u timskom govoru na natjecanju.

Počasno mjesto na zajedničkoj prezentaciji sponzora na događaju prije natjecanja.

Sponzorski logotip velike veličine na robotu (ovisno o pravilima natjecanja).

I još mnogo toga…

PAKET RUĐER BOŠKOVIĆ

Istaknuti plasman sponzora tijekom prezentacije tima na natjecanju.

Zajednička prezentacija sponzora na događaju prije natjecanja.

Logotip sponzora srednje veličine na robotu (ovisno o pravilima natjecanja).

PAKET BOŠKOVIĆ

PAKET ANDRIJA MOHOROVIČIĆ

Mali logotip sponzora na robotu (ovisno o pravilima natjecanja).

Ime ili logotip sponzora na web stranici tima.

Ime ili logotip sponzora na timskim promotivnim materijalima.

Digitalna zahvalnica putem e-maila.

PAKET HERMAN POTOČNIK

Ime ili logotip sponzora na timskim promotivnim materijalima.

Ime ili logotip sponzora na web stranici tima.

Digitalna zahvalnica putem e-maila.

PAKET LAVOSLAV RUŽIČKA

Ime ili logotip sponzora na web stranici tima.

Digitalna zahvalnica putem e-maila.

PAKET VLADIMIR PRELOG

Digitalna zahvalnica putem e-maila.

Za detaljnije informacije ispunite formu ili pošaljite email na pozitron@centar-pozitron.hr.