Veliko hvala svim našim sponzorima, bez kojih RobotIK jednostavno ne bi bio moguć...

Platinasti Sponzor

Infobip je globalna IT i telekomunikacijska tvrtka koja pruža usluge mobilnih komunikacija u oblaku za poslovne korisnike. Portfelj čine profesionalna rješenja za obradu i dostavu SMS i voice poruka, telefonskih poziva, push notifikacija, e-maila te poruka putem popularnih messaging aplikacija

Zlatni Sponzori

Da Piero je vrhunski restoran bogate tradicije, mediteranske kuhinje i istarskih specijaliteta, odličnog roštilja i pizza spravljanih u talijanskoj maniri. S ogromnom terasom uz najatraktivniju šetnicu starog Rovinja i unutarnjim šarmantno uređenim prostorom, naslanja se na čuvenu Amforu, restoran istog vlasnika i već desetljećima dominira uzbudljivom ponudom specijaliteta i šarmom centralne pozicije uz more.

Hrvatski robotički savez (HROBOS), krovni nacionalni savez udruga tehničke kulture, koji potiče izvaninstitucijsko obrazovanje, razvoj i promicanje robotike u Hrvatskoj.

Srebrni Sponzori

Soldered čini elektroniku jednostavnom za sve: jednostavni za korištenje, svestrani proizvodi, tehnička podrška i nebrojeni primjeri, vaš će projekt biti aktivan u trenu.

Transformacija obrazovanja s našom inovativnom obrazovnom platformom i industrijskim STEM programima za osnovne i srednje škole.

CircuitMess je tim od 23 mlada pojedinca koji rade na razvoju cool gadgeta koji podučavaju o softveru i hardveru. Naš cilj je približiti elektroniku i programiranje publici na zabavan i zanimljiv način, i zato su svi naši proizvodi DIY.

Brončani Sponzori

Tvrtka RI-ING NET je informatička tvrtka za računalne djelatnosti i usluge koja nastavlja 20 godišnji kontinuitet poslovanja na informatičkom tržištu RH, a svoje djelovanje temelji na projektima i rješenjima na „smart client“ aplikacijama, te mobilnim i web platformama, pri tome koristeći resurse vlastitog podatkovnog centra.

Naturistički kamp Valalta, osnovan krajem šezdesetih godina prošlog stoljeća, na pitomim obroncima duž dijela sjeverne rovinjske obale naturistički kamp „Valalta“ postalo je sinonim neprijeporne kvalitete naturističkog obiteljskog odmora.

ISTRA TECH d.o.o. je tvrtka s preko 30 godina iskustva u konzaltingu vezanom uz područje informacijskih i komunikacijskih tehnologija.

Misija Odvodnje d.o.o., je da osigura trajno i kvalitetno obavljanje djelatnosti, održavanjem svih komunalnih objekata i uređaja u stanju funkcionalne sposobnosti, uz maksimalno poštivanje zaštite okoliša i javnog interesa lokalnih zajednica u kojima djeluje, uz stalnu brigu o zadovoljstvu svojih radnika kao i svih korisnika naših usluga što čini okosnicu sadašnjeg i budućeg poslovnog upravljanja Društvom.

Misija je Komunalnog servisa d.o.o., da u suradnji sa osnivačima i djelokrugu prenesenih ovlasti za obavljanje komunalnih djelatnosti, osigura trajno i kvalitetno obavljanje istih, održavanje svih komunalnih objekata i uređaja u stanju funkcionalne sposobnosti, uz maksimalno poštivanje zaštite okoliša i javnog interesa lokalnih zajednica u kojima djeluje, uz stalnu brigu o zadovoljstvu svojih radnika kao i svih korisnika naših usluga što čini okosnicu našeg sadašnjeg i budućeg poslovnog upravljanja društvom.

Postani RobotIK Sponzor

Ako želite pomoći RobotIK tako što ćete postati sponzor, pošaljite email pozitron@centar-pozitron.hr